Jak to się zaczęło, niewiele pamiętam, ponieważ minęło już 12 lat. Początek to szukanie niszy na rynku. Spodobały mi się donice ogrodowe duże. Na początek pomocny ojciec wykupił hosting na serwerze zewnętrznym i zbudował stronę internetową. Ciężko było ze zdjęciami produktów, ponieważ w początkowym okresie po prostu ich nie było. Małymi kroczkami podpisałam umowę z producentami donic z polietylenu PE. Po pewnym czasie znalazłam producentów donic z laminatu poliestrowo szklanego. W oparciu o własne pomysły powstały formy no i pierwsze produkty. Ku mojemu zadowoleniu, pomimo, że były drogie znalazły grono zainteresowanych. Sprzedaż dla klientów indywidualnych i instytucjonalnych rosła. Trzeba było iść dalej. Powstały kolejne produkty jak donice z aluminium stojące na podłożu i umieszczane na stelażu stalowym. Dalej przedmiotem zainteresowania stały się donice z cortenu. Hitem ostatniej sprzedaży są fontanny ogrodowe z obiegiem zamkniętym, które wykonujemy z aluminium malowanego proszkowo, albo z cortenu.
No i najważniejsze, trzeba niestety zainwestować w pozycjonowanie Strony internetowej. Jest to proces nieskończony i ciągle trzeba o tym pamiętać. Tak to pokrótce było, do odważnych świat należy. Wy również możecie zbudować swój biznes. Powodzenia
Strefa Donic – sklep online z donicami ozdobnymi